Hoppa till sidans innehåll

Sugar Cup häst


Sugar Cup Häst 2020 Stockholm

 

SUGAR CUP är en träningsserie för hästar i terrängridning med stilbedömning under försommaren med hinderhöjder upp till 80 cm. Syftet att under trevliga och säkra former erbjuda ryttare på häst tränings- och utbildningsmöjligheter  samt att få rida en enkel terrängbana.

Upplägg: Terrängbanor byggs upp med olika typhinder och andra hinder på max 80cm höjd vid tre tillfällen under försommaren. Efter tre omgångar i ”hemma” regionen så är det regionsfinal. Där får alla som deltagit vid minst två tillfällen starta. I år går regions finalen på ....... De främsta i regionsfinalerna går sedan till till finalen som går av stapeln på .............. Om ryttaren genomfört H 80 under 2018 eller tidigare får du rida utom tävlan i regionsfinalen men inte ta en plats i Finalen. Du får starta på olika hästar i de olika omgångarna.

Så här går det till: Träning anordnas dagarna innan banridningen eller samma dag av auktoriserade fälttävlanstränare och är obligatorisk för de ryttare som inte innehar fälttävlansmärket. Träningen sker i grupp och alla hinder som senare kommer att ingå i banridningen får hoppas. Vid banridningstillfället är det stilbedömning enligt SvRf protokoll. Ingen rangordning av ekipagen innan regionsfinalerna.

Datum i Stockholm:
Omg 1: 19/4 Nynäshamn Anmälan och info TDB

Omg 2: 9/5 Nynäshamn Anmälan och info TDB
Omg 3: 21/5 Väsby Åby gård Anmälan och info TDB
 Omg 4:

Omg 5:

Regionsfinal ........
 Kostnad 300 kr per tillfälle. Anmälan via Tdb under arrangemang. Frågor via mail This is a mailto link

välkomnar alla Sugar Cup ekipage!

Uppdaterad: 14 FEB 2020 13:56 Skribent: Emma Lundin
E-post: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
Nynäshamns RK - Ridsport
Stallvägen 5
14945 Nynäshamn

Kontakt:
Tel: 0725013345
E-post: This is a mailto link

Se all info