Hoppa till sidans innehåll

NRK Cup


NRK Cup 2019 Stockholm

NRK CUP är en träningsserie för ponnyer och hästar i terrängridning med stilbedömning  med hinderhöjder upp till 80 cm. Syftet att under trevliga och säkra former erbjuda hästar och ponnyer tränings- och utbildningsmöjligheter  samt att få rida en enkel terrängbana som alla kan klara av.

Upplägg: Terrängbanor byggs upp med olika typhinder och andra hinder på max 80cm höjd vid två tillfällen under våren. Sen blir det final. Där får alla som deltagit vid minst två tillfällen starta. I år går finalen på Nynäshamns Ridklubbis lutet av juni. I finalen blir det tävling. Du får starta på olika ponnyer/hästar i de olika omgångarna.

Så här går det till: Träning anordnas dagarna innan banridningen eller samma dag av auktoriserade fälttävlanstränare och är obligatorisk för de ryttare som inte innehar fälttävlansmärket. Träningen sker i grupp och alla hinder som senare kommer att ingå i banridningen får hoppas. Vid banridningstillfället är det stilbedömning enligt SvRf protokoll. Ingen rangordning av ekipagen innan finalen.

Datum i Stockholm:  
Nynäshamns RK 9/6                                                                                                                               

Kostnad 300 kr per tillfälle.

Anmälan via TDB under arrangemang. Frågor via mail This is a mailto link

Nynäshamns Ridklubb välkomnar alla NRK Cup ekipage!

Uppdaterad: 09 FEB 2017 14:44 Skribent: Emma Lundin
Epost: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
Nynäshamns RK - Ridsport
Stallvägen 5
14945 Nynäshamn

Kontakt:
Tel: 0725013345
E-post: This is a mailto link

Se all info